Ugrott a Supra forgalmi? 👮🏼‍♂️Viszlát közút!🙋🏼‍♂️

  Megtekintés 136,062

2JZ RLND

Csatlakozz valamelyik tagsági csomaghoz egyedi tartalmakért ezzel is támogatva munkámat!

huload.info/bill/dcR.html...

________________________________________________________________________

Az “RLND” kuponkóddal 8% kedvezményt kaptok minden Maxpeedingrods termék árából!

www.maxpeedingrods.co.uk/?tra...
_____________________________________________________________________
Telefon tok rendelés:
@2jz_rlnd | BeeSafe.hu

ANDROID/iPhone tok

teespring.com/supra-drift-tel...
_____________________________________________________________________________
teespring.com/samsung-supra-t...

Pulóver/póló rendelés:

teespring.com/shop/2jz_rlnd?p...

____________________________________________________________________
Ha ezt olvasod és az autókat is kedveled akkor jó helyen jársz!
Próbálok mindig újabb és újabb tartalmakkal szolgálni és nem unalmas csatornává válni, ezáltal ha videó ötleted, esetleg egy igazi japán vasad van és szeretnéd a csatorna videói között viszont látni keress fel bátran a lenti email címen.

Matricákért, pólóért és bögrékért látogassátok meg webshopunkat:

www.rafnyomda.hu/usr_cikk.php

tuningaruhaz.hu/

Támogatási lehetőség (Donate)
www.paypal.me/2jzrlnd

Instagram📷 @2jz_rlnd

Megjegyzés
Gábor Szili
Gábor Szili 9 hónapja
Nem merek véleményt írni mert úgy vágnának ki a youtube-ról, hogy a lábam nem érné a földet. Remélem sikerül visszatenni az útra.
Chris 17hun
Chris 17hun 10 hónapja
Hülye gyerek 1993ban még nem is volt supra az 1997
Vilivagyok
Vilivagyok 10 hónapja
Háát én vagyok a szarhazi biztos de ezt már a haverok előtti flexelés alkalmával elbasztad... a körforgóban való driftelés és a gyorsulgatás közúti veszélyeztetésnek minősül, annak örülj hogy nem nyomtak fel a zsekáknál tömegesen, már csak irigységből is szóval videózni es feltteni mindenhova a szintén a húdekurva menő vagyok indokkal akkor OK ha tied a flaszter meg a forgó is....de ez csak egy tipp ha eltiltanak mar 1 2 3 évre az mar kevesbe vicces
KyroX ϟ
KyroX ϟ 10 hónapja
Mit kell tenni egy magyar autónak hogy kozuti forgalomban részt vegyen” -Szarra legyen rohadva, torve -Mindegyik alkatresze legyen kulonbozo tákolt szar Más orszagokban erdekes engedelyezett az autó atalakitas, itt nalunk fasszopo Magyarországon persze minden meg van tiltva. Ezért tartunk ott ahol... Koszonjuk Magyarország.
otto8509
otto8509 10 hónapja
Amiatt veszik el mert tudják hogy szabálytalankodás megy ilyen autókkal. Persze azt nemértem a nagymotoroktól miért nem veszegetik el. Hát ha úgyse mer vele így kimenni az ember akkor olyanmintha nem is lenne forgalmi. Semmi értelme így ennek.
Laci Molnár
Laci Molnár 10 hónapja
Valószínű a rendőröknek a bögyében vagy előbb vagy utóbb a jogosítványodat fogják elvenni hogyha sokáig játszol az oroszlán bajszát val ez csak egy kifogás volt a rendőr részéről valamelyik rendőrnek kurvára nem vagy szimpatikus se az autó nem tetszik neki a Tuning szerintem figyelj oda vigyázz magadra és az autóra is mert a végén még tényleg a jogosítványod fogja bánni
Péter Keszely
Péter Keszely 10 hónapja
Mindjárt megsajnálom mert suprája van ja nem 😅 amugy bitang verda 👌😁
Budai János
Budai János 10 hónapja
Szerencséd volt tömören. A mikrofon túl közel volt hozzád és engem zavart amikor nyeltèl 😅
Tomi Tóth
Tomi Tóth 10 hónapja
Belemondod a videóba,hogy a forgalmiban amúgy semmilyen átalakítás nincs feltüntetve :DDD ezek után mi a picsán lepődsz meg?? Uram kérlek gyere le most már... :D
Tomi Tóth
Tomi Tóth 10 hónapja
@2JZ RLND hát akkor meg pláne :D
2JZ RLND
2JZ RLND 10 hónapja
Látták nagyon jól a rendszerbe hogy nincs bejegyezve semmi, ez a határozatban is benne van..uram kérlek gyere le most már.. :D
Zoltán Baji
Zoltán Baji 11 hónapja
valki oltsa fel a lámpát :D:D:D
Márk Nagy
Márk Nagy 11 hónapja
Hengerfej tömítés hiba miatt melegedik alapjáraton a víz. Én is megfutottam hasonló köröket mint te, miután kiderült. Túráztattuk a motort a végén, hogy hűljön... :)
Ferenc István Varga
Ferenc István Varga 11 hónapja
Aki biztonságosnak érez egy ültetett, feszes futóművű lényegében pályára épített autót (ahol tényleg jobb is, elhiszem), az menjen már el a Solt-Kecskemét útvonalon olyan 120+ körül. Az első 10km-en 3szor lesz halálfélelmetek, hogy átdob-e a szembejövő kamionhoz a 15-20centit (!) Felgyűrődött asztfalt. A régi gyári szakadt Fiat Tempra 1.4 kombival 110-120 megvolt. Rohadhatott, a motorja is szarakodott, de a futóműve jó volt. Aki itt osztja az észtn hogy a rendőrök milyen utolsó senkik, azok szerintem nem láttak még eleget az országból, vagy nem voltak eléggé szar szituban autóval. Pl egy por/sár felhordásos csúszás váratlan szitu megoldásán biztosan nem a szexin bedöntött, minimalizált futófelületű kerekek fognak segíteni. Mindezt csak a szájtépő kisrácoknak írom. Az autó gyönyörű. És el sem tudom képzelni mekkora élmény lehet menni vele. Tetszett hogy nem uszítod a rendőrök ellen az embereket. És mind használjatok övet. 2 saroknyira is. Ugyanolyan drága. A rendőr nem igazán mérlegelhet. Rokonomnak kb 25 éve elvették a jogosítványát ittas vezetésért, pedig csak kizárta a felesége télen bosszúból a kocsmázásai miatt. Lent aludt a parkolóban álló kocsiban, de fázott és amíg felfűtött, addig egy kicsit járatta a motort. Mint kiderült ez sem volt legális. És a rendőr sem megértő...
Krisztian Bogdan
Krisztian Bogdan 11 hónapja
Mázlista.
Péter Kovács
Péter Kovács 11 hónapja
Nincs nálam, akkor nincs mit elvenni. Ha bevonják és utána villantani fogsz vele, akkor az visszaélés. 103k megtekintés eddig, ésezzel tulajdonképpen törvényszegésre bíztatod a fiatalokat.... Egyébként nekem 200sx-en vagy 12 éve ugyanilyen melegedési bajok voltak a viszko kuplung miatt.....
2JZ RLND
2JZ RLND 11 hónapja
Nem komolyan mondtam nyilván ha valaki komolyan veszi akkor nem tudok mit mondani. Ez pont olyan mintha nincs jogsid nincs mit elvenni.aki komolyan veszi és anélkül vezet az meg is érdemli ha eltiltják.
Huarez Carlos
Huarez Carlos 11 hónapja
Ez megy eszért tudnak b@szogatni meg úgy kezelnek mint egy bűnözőt tiszta szégyen komolyan mondom de tolvajkodások meg a rablások felett szemet hunynak ott már nincs nagymellény.. Azzal kellene foglalkozni meg a szétrohadt hulladék autókkal amik sehol nem mennek át műszakin......
Béla Kiss
Béla Kiss 11 hónapja
Nem igazán értem ezeket a videókat. Nem mindegy milyen hibát talál? A fél autó át van alakítva, de egyik sincs lepapírozva. Miért akadtok fenn ezen nem értem?? Folyamatosan minden téren megszegitek a KRESZ szabályait. El is ismered ezt a videódban. Én örülnék ha ezektől végre megszabadulna az éjszakai élet, mert nem vagytok gizdák csak kis bohócok.
P Zsolt
P Zsolt 11 hónapja
Sárvédőre spoilerek nem lóg ki a kerék.A vized meg azért melegszik mert nincs elég hűtése álló helyzetben. Van rá megoldás direkt kapcsoló. És ha ilyen van alapjáraton csak rá kapcsolod a hűtőventillátort had mennyen és nem melegszik.
János Nagy
János Nagy 11 hónapja
Azért az gáz, hogy adod a lovat mások alá azzal, hogy nem tudják elvenni a forgalmit, ha nincs nálad! Különben meg akkor is el tudják venni! Nyugodtan járj utána! Nem a helyszínen vonják be, hanem neked kell bevinni.
János Nagy
János Nagy 11 hónapja
@2JZ RLND Szerintem nem poén!
2JZ RLND
2JZ RLND 11 hónapja
#értedapoéntlátom
st3v3nk3
st3v3nk3 11 hónapja
Respect hogy nem fikázod a Zsandárokat. Nagy nagy respect. Aztán ha szépen apránként mégis beíratod, ha kész lesz pár centivel a föld fölött fogsz lebegni. :)
Sipos Dániel
Sipos Dániel 11 hónapja
Egy elméleti kérdés ha más országba helyezed forgalomba ahol ""enyhébbek" a szabályok, majd honosítod akkor nem írják bele a dolgokat a forgalmiba ?
2JZ RLND
2JZ RLND 11 hónapja
De németországgal ezt meg lehet játszani. Csak a magyar papírozása ennek kb 700-800.000. Most ezt mégegyszer szar lenne kifizetnem. Plusz a kinti papír, plusz az ügyintézés
Bence Huszák
Bence Huszák 11 hónapja
Marcinak és most neked is...😔 Még a kfc-s talin legalább ott lehetett forgalmival a narancs😁🧡
tz Zoli
tz Zoli 11 hónapja
Nem fogok rosszat mondani a sunokre mert ez a dolguk .?! Majd akkor en fogok moslek szemet patkany sunkoporsok arra ejakulalnak hogy forgalmikat veszegetnek el meg csekkeket osztogatnak csori magyarok meg ugy megszoktak mar hogy kibasznak valuk hogy nem is lazadoznak. Hogy a rak gitarozzon a beleikkel.
Tamas Varga
Tamas Varga 11 hónapja
Szia a vízmelegedésre próbáld ki a kiegyenlitő tartály kupakját lecserélni.
Krisztián Metzker
Krisztián Metzker 11 hónapja
Én sem fogom vinni soha többet a forgalmit 😁ez eszembesem jutott
RangerHMMWV
RangerHMMWV 11 hónapja
Hét elején utolértem egy nyomi suzukit amin semmi féklámpa nem működött, és sietett is mert szürkület volt. Majdnem utána siettem, de észre vettem hogy nem vagyok rendőr és rendszámot sem fényképezhettem mert már elindultam. Amúgy világítás sem volt rajta felkapcsolva. Szemét szabálytalankodó. Nem Bp-n vagyok, de ez idegesítő hogy egyesek így rohangásznak. Voltak többen akik menőségüket és agyi fogyatékosságukat kimutatva csak helyzetjelzővel járkáltak fix 40-el szürkület után is, ez már tényleg nem igaz mi megy itt. A ködlámpás kur.. anyjukat nem írom már, de fő úton kedvesen életveszélyes amikor enyhe dombos és árnyékos hosszú szakaszokon semmi nem látszik a szarjából vagy 4-7 milliós korom fekete passátból.
László Szepesi
László Szepesi 11 hónapja
Cserelj hogombat lehet az szart be de inkább hengerfej tomites
Bence Kruti
Bence Kruti 11 hónapja
Áprilisan beadtak egy olyan törvénymódosítás javaslatot hogy nem lesz kötelező magunknál tartani a jogosítványt illetve a forgalmi engedélyt. Erről van valami fejlemény?
Zsolt Szabados
Zsolt Szabados 11 hónapja
1:50 nél miért kapcsol le feletted a lámpa? Pont azt mondod, hogy LE és lekapcsol :D :D
LSHKR
LSHKR 11 hónapja
Gondolom mozgaserzekelos
Krisi Kren
Krisi Kren 11 hónapja
IS THAT A SUPRA?
Machine
Machine 11 hónapja
Őszinte leszek. Én mindig is úgy gondoltam, hogy ez az autó nem való közútra. Most a méltó helyére kerül, megy a pályára. Ez így van jól. A rendőrök szerintem nagyon jófejek voltak, hogy ennyivel megúsztad. Nem értem a fikázókat, mert igazából nem történt semmi, csak egy figyelmeztetés. Zsigerből illik hülyézni a rendőröket, viszont ez nagyon nem az az eset. Nem volt nálad a forgalmi, egyértelmű, hogy egy gyanúsan illegál autót ilyenkor lekapcsolnak. Végül forgalmi vissza, megúszod egy figyelmeztetéssel és a kommentek csak úgy fröcsögnek, hogy a rohadt rendőrök milyen suttyók! Komolyan nem értem az embereket!
Csillag Flip
Csillag Flip 11 hónapja
miért nem csináltatod meg a verseny rendszámot? 60 nap közúton, és versenyekre viheted a saját lábán :)
Tibor Józsa
Tibor Józsa 11 hónapja
Az nem csak úgy megy hogy kérek egy SP rendszámot.... Eleve ott kezdődok hogy be kell papírosan csövezni,utána meg minden bürokratikus dolog,illetve az MNASZ berkein belüli hierarchikus történet...
Péter Nevelős
Péter Nevelős 11 hónapja
Így lesznek a halálos balesetek, mert túltoljátok a Vin Dieselt és a Halálos Iramban filmeket. Ez a hozzáállás is példás--> nincs nálad forgalmi, nincs mit elvenni :) A kocsi szép, de életveszélyes amit csinálsz vele, közúton meg főleg. Ésszel,az út nem versenypálya és mindenkit hazavárnak!
Balint “GERYLA” Hacsko
Balint “GERYLA” Hacsko 11 hónapja
Próbáld ki Tökölön gyorsulni 600 pacival egy jó gumival azt alaz mindenkit
Máté Kádár
Máté Kádár 11 hónapja
Kis clickbait megvan azért. Szép munka.
Alex Szabó
Alex Szabó 11 hónapja
Ha jol tudom de nem biztos talan 5 cm ! Vagy nem ?
Alex Szabó
Alex Szabó 11 hónapja
Hany cm t log ki a kerek ?
Dániel Kiss
Dániel Kiss 11 hónapja
A több tonnás traktorok mehetnek kilógó kerékkel és ramaty műszaki állapotban, de egy jól felszerelt autó, tuti fékekkel nem. Magyarország....
józsef holló
józsef holló 11 hónapja
Tetszik a hozzá allásod a rendőrök intézkedéséhez, és hogy nem akarod védeni magad. Az más dolog, hogy mo.-on egy 20éves orrán száján füstölő rozsdabogja kétnyomon járó fostalicska megkaphatja a műszakit, de egy igényesen féltve, hozzáértve, szeretve épített autót meg a földbe taposnak, ez nekem sem tetszik. Levehetik a rendszámodat, ha már egy collal nagyobb kerék van a kocsin, vagy ha ültetve van 3cm-errel. Ez az undorító!!
Ádám Kovács
Ádám Kovács 11 hónapja
ez egy probléma hogy ki lóg a kerék 2 centit. Az mikor a lomtalanításnál megy a horda a fekete ködöt okádó bontószökevényeivel,amin gondolom fék sincs, az nem...
Dávid Budenszki
Dávid Budenszki 11 hónapja
Bezzeg a szlovákoknal lehet
Dávid Budenszki
Dávid Budenszki 11 hónapja
ACAB
Balázs Tarr
Balázs Tarr 11 hónapja
Ahogy te is mondtad, többet ér az autó papírral ,ha igy van akkor lehet megérné végigjárni a legalizálás folyamatát😄
Szilárd Gurbai
Szilárd Gurbai 11 hónapja
Na úgy érzem nekem itt Mo-on nem lesz tuningolt autóm , mondjuk ezt már több éve tudtam, de sok ilyen esetről hallok ,hogy elveszik a forgalmit apróságok miatt. Sajnálom pedig mert mondjuk egy ilyen Suprát elfogadnák!🤜
MáTé GazDa
MáTé GazDa 11 hónapja
Ez a gép még úgy is brutális,hogy egy helyben áll..!!Ha nem tudod rendbe rakni,vedd fel a kapcsolatot Bácsi Gergő-vel Alsóörs-ön...Üdv!
Roxancs
Roxancs 11 hónapja
neeeeee :(
Albert Török
Albert Török 11 hónapja
A videókból úgy tűnik max huszonévesek vagytok. Néhányan egész jó verdákkal jártok. Supra, 370 Z stb... Hogy magatok hoztátok össze vagy apu szponzorálja a hobbitokat tulajdonképpen mindegy is. Tegnap láttam parkolni egy gyári 370 Z-t. Ha lenne rá és nagyon nem tudnék még mire költeni tennék rá egy jó felnit, egy mérettel nagyobbat a gyárinál. Senki nem baszogatna és nyugodtan autókáznék vele, minden para nélkül. Nem bántásképpen mondom de majd kinövitek...
TheSzaboZE
TheSzaboZE 11 hónapja
Miért nem kötitek be magatokat? Legalább a párodra vigyázhatnál! Olcsón megúsztad.
Ármin Ábrahám
Ármin Ábrahám 11 hónapja
Xddddddddd
Norbert Bogdán
Norbert Bogdán 11 hónapja
Mennyibe kerülne ezeket az átalakításokat legálisan be íratni a forgalmiba???
Laci Subecz
Laci Subecz 11 hónapja
Nagyon ugyes vagy hangoztatod hogy ami nincs nalad nem tudjak elveni ..... lol
FittGamer97
FittGamer97 11 hónapja
közúton ilyen kerék döléssel nem lehet közlekedni..
Frici
Frici 11 hónapja
Azért csak abba kötnek bele hogy később legyen még mibe belekotni 😉
Dávid Orsós
Dávid Orsós 11 hónapja
Van eggy olyan sanda gyanum hogy ha vissza alakítod meg már nem nagyon akarod használni akkor elöbb utóbb el fogod adni.😬😪 bár remélem hogy nem így lessz.
Surder
Surder 11 hónapja
Addig még rendben van, hogy kiveszik az autót az átalakítások miatt, de akkor ne hunyjanak már szemet a 25éves rohadó transitok felett se amik életveszélyes állapotban szaladgálnak közúton..
András Arányi
András Arányi 11 hónapja
Miért, életveszélyes?
Ármin Tóth
Ármin Tóth 11 hónapja
Szia Roland azt szeretném megkérdezni hogy mi a max nyomása a turbónak
R Zoltán
R Zoltán 11 hónapja
Szia De mi lett a víz melegedéssel?
DJ Tamás
DJ Tamás 11 hónapja
Visszont ha kell segítség autó javítás vagy bármi más akkor írj nyugodtan rám számíthatsz és köszönöm a supra autós videóid.
Hungarian Supercar Spotters
Hungarian Supercar Spotters 11 hónapja
Pedig megnéztem volna a kocsidat akció közben. :)
Rafael Milán
Rafael Milán 11 hónapja
Lehet hengerfejes😒
Krisztián Oláh
Krisztián Oláh 11 hónapja
Szia! Lenne egy kerdèsem a kipufogóhoz hol szerezted be a TÜV papírt? köszönöm
Dawid Varga
Dawid Varga 11 hónapja
clickbait. :D
Renato Kutka
Renato Kutka 11 hónapja
Mericnak is el veték a nissannak a forgalmiát
Balázs Nagy
Balázs Nagy 11 hónapja
Petro_mmnek is ugrott a Nissan forgalmija
Szűcs Làszló
Szűcs Làszló 11 hónapja
Ezt a szigorítottat fejtse már ki valaki... sokat járok a mozaikba vizsgáztatni. Ott kérdeztem, de csak röhögtek rajta..
Albert Török
Albert Török 11 hónapja
Szia! Semmi személyes de egy dolgot nem értek. Nem állítom hogy nem hágtam át életemben törvényt és szabályokat. De mi értelme egy alapból jó autóra amit utcára szántál rálocsolni ennyi pénzt olyan átalakításokra amelyek után ilyen procedúráknak teszed ki magad?
Christopher Pintacsi
Christopher Pintacsi 11 hónapja
Szia Roli, Csak egy kerdes.. Szandekosan vagod magad alatt a fat meg ugy a környékeden elo tunerek alatt? Bemondod videoba hogy miket hogy csinalsz.. Vagy epp nem csinalsz.. Ahogy hallom a haverektol folyamat megy a szopatas a lakóhelyed kornyeken miota megy a youtubeozas. En azt hittem egy fain srac vagy de ezekkel a nyílt infó megosztasokkal csak massal baszol ki es masra hozod a bajt. Remelem ezt azert atgondolod majd a későbbi adasokba, sok sikert az autokhoz🙏🏻
Christopher Pintacsi
Christopher Pintacsi 11 hónapja
@2JZ RLNDaz a baj ahol egy erősebb autoval tobb van egy varosban ott mindig is lesz baszogatas. Plussz mivel ugye a kozossegunkben hires lesz valaki a youtube miatt ez szintén olyan hogy nem is kellesz mar te a videokkal mert a kis tini sracok belekevernek a szarba 😖 en csak ezert irtam hogy lehet jobb meggondolni mar inkabb az ember mit oszt meg vagy mit mond nyilvanosan, mert kar lenne ertekes Magyar autokat veszni látni. Köszönöm hogy rendesen elolvastad es nem morcogtal mint sok mas kis buzi 😂🙏🏻 hajrá 🚗💨
2JZ RLND
2JZ RLND 11 hónapja
Csak úgy mondom hogy a rendőrök most nem miattam vannak ráállva a hátsókerekes autókra hanem azért mert millió bejelentés érkezett hogy péntek-szombat éjszaka a körforgóba megy a “driftelgetés”. És nem, az nem én vagyok sajnos ;) tudnék is gazdagon megnevezni ott lévő embereket akik ott “élnek” szinte. Auchan, meki, kossuth körforgó. Normálisan írtál így én se leugatásilag írom. Csak én ezen gondolkozok el hogy ezt miért is kell..
patryxful
patryxful 11 hónapja
Nekem egyszer volt igazoltatásom, barátnőmmel átfutottunk a zebra mellet kb 5 méterre az úton, hogy beszálljunk a kocsiba, ezt meglátta egy rendőr, rögtön pattant is be a kocsiba, azt sebesen szirénázva jött hogy odaérjen hozzánk, kiszáll, rámszól, hé mér nem tudok a zebrán átmenni, ezért megbüntethetlek, hány éves vagy? mondtam neki, aztán mondta és amúgy tiéd ez a kocsi? mondom aha, erre ő :elvegyem a forgalmiját? Mondtam neki , hát őő.... neh? Nem gyári a kipufógó (ez igaz volt ) mondtam hogy hát igen, épp restaurálom, meg lesz csinálva. Na és a felnik? Ezért is simán elveszem a forgalmit, kicsi az ET száma :) . én kicsit 'megvadulva, ' KICSI!? EETÉ NEGYVEN EZ KICSI? KÉT CENTI VAN A KAROSSZÉRIA ÉS A FELNI SZÉLE KÖZT. Mondta hogy vigyázzak magamra mer mégegyszer meglát biztos hogy nem úszom meg forgalmival. Mondtam ok biztosúr (gondoltam: kurva anyád ) Szóval a rendőrökről eddig nem sok jót tudok mondani.
Károly Nagy
Károly Nagy 11 hónapja
ez szopi agyfasz nagyon szopi
Lászlo Magyar
Lászlo Magyar 11 hónapja
Ahhhhh 30 eve is ez volt a hegesztett lemezfeni miatt leugrott a rendszam mint huzat Szines auto csak zart palyara utcara meg bicikli😂
* Tas
* Tas 11 hónapja
Legyen több videó letsziii!!
GaNja
GaNja 11 hónapja
Ha szeretnéd így hagyni és utcán járni vele akkor azt ajánlom hogy németországba be tudod iratni hogy tuningolt meg mindnet
Zoltán Seres
Zoltán Seres 11 hónapja
Kac kac kac...
Bendegúz Dömötör
Bendegúz Dömötör 11 hónapja
Lehet legállis egy teljesen tuningolt autó, sry ha hülyeség, de nem értem, hogy van ez, köszi!
Roland Kovacs
Roland Kovacs 11 hónapja
Amugy a Toyota supra az egy drift auto.
Dominik Ferenczy
Dominik Ferenczy 11 hónapja
Az és?
Roland Kovacs
Roland Kovacs 11 hónapja
Nagyon sajnálom
Márk
Márk 11 hónapja
Minden rendőrnek EGY ANYJA van.
Victor Shane
Victor Shane 11 hónapja
Azért az egész vicces, hogy odahaza egy teljesen átalakított autóval közlekedik úgy, hogy közben semmi sincs beírva a forgalmiba... Na ennek a csávónak is acél golyói vannak. Megsúgom, Németországban élek és egy egyszerű toldat vagy hátsó légterelő ( az a kis, ragasztott vacak) miatt azonnal megállítanak és repül a jogsid és forgalmid plusz olyan büntetést fizetsz, hogy azután kétszer is meggondolod, hogy jó ötlet e azon spórolni, hogy ne írjuk be a forgalmiba a módosításokat :D Egyébként itt a kipufogód miatt az első nap feljelentett volna a szomszédod csendháborítás miatt.. (E60 M5 forgalmiba beíratott egyedi kipufogó rendszer miatt lettem hivatalosan feljelentve)
Máté Kormos
Máté Kormos 11 hónapja
Kifejezetten orulok, hogy Te is “felnottel”, de egy kicsit sajnalom, hogy ehhez ilyennek kellett tortennie. Olcsobban megusztad mint Dani, a dizel EVO tulaja, az teny. Jo az egyedi auto, de nem barmilyen aron. Sokkal nyugodtabb lennel egy hivatalos autoval, aminek barmikor felnyitod a motorhaztetejet kb beintve a hatosagoknak, mert onnantol feleslegen kotekednenek :) Sokba fog kerulni, de boven kevesebbe mint egy elvett forgalmi.
Jocikaaa_AMV ハンガリー
Jocikaaa_AMV ハンガリー 11 hónapja
Nem vagyok képes beletörődni abba hogy vettél egy autót és nem csinálhatsz vele az amit akarsz. Borzalmasak ezek! Vegyél Priust tartsd be a szabályokat és ne cserélj rajta semmit.
yamal01
yamal01 11 hónapja
Lehet igyis megosztani egy ilyen tortenetet nem ugy mint tette ezt mas ugyebar.. sajnalom azert mert ilyen verdaval nem mindennap lehet szembe menni az utakon, es remelem, hogy megtartod es lepapirozol rajta mindent. Annyi csak h a hangossagra figyelj mert ha meg le is van papirozva de meghaladja azt a decibelt ami mar a hangos kategoria akkor is bevonhatjak a forgalmit sajnos...
Milán László
Milán László 11 hónapja
1:44 mi a fasz le kapcsolt a lámpa
Siliga Dominik
Siliga Dominik 11 hónapja
Egyvalamit nem értek :D evidens ha ilyen autót vezetsz+ csinálsz miért nem kezted akkor be íratni a dolgokat? ( nem kötekedésből de így lett volna észszerű :D) amúgy tedd össze a 2 kezed h ennyivel megúsztad :D
otto8509
otto8509 10 hónapja
talán mert félmillió csak egy dolgot beírni ahogy mondja is a videóban
Körmöci Balázs
Körmöci Balázs 11 hónapja
Sajnálom😟! De legalább ezt az öt évet kibírta
Zsombor Janicska
Zsombor Janicska 11 hónapja
Fel a fejjel!Mindig csak előre (kilincsel)!Ha azt nézzük egész jól alakult lehetett volna rosszabb is!🙋🙋
2JZ RLND
2JZ RLND 11 hónapja
Így van, én is pozitívan fogom fel.
Kopasz Dániel
Kopasz Dániel 11 hónapja
Mázlista vagy! Nyomjad tovább, de próbáld legalizálni illetve az indexet, övet használd.. Életet ment.. Iszonyat komoly autó van alattad van, én szeretném még sokáig nézni a tartalmaidat... Hajrá.
Ádám (Kenubi)
Ádám (Kenubi) 11 hónapja
Na végre.
Roland Kovacs
Roland Kovacs 11 hónapja
Szegény supra
Péter Gilián
Péter Gilián 11 hónapja
Roland az a szerencséd, hogy sokszor a rendőrők abba is belekötnek, hogy felni nem gyári,hátsó szárny,Lámpa stb....
Lázár Ervin
Lázár Ervin 11 hónapja
Mindenkinek el veszik a forgalmijat? Petroonak a 370 z rol. Most meg a neked a suprarol
Lázár Ervin
Lázár Ervin 11 hónapja
@2JZ RLND XDDDDDDD
2JZ RLND
2JZ RLND 11 hónapja
Ez a dolgok rendje🤣 de nekem nem vették el
amartin
amartin 11 hónapja
Atyaisten, nem szopsz sokat ezzel a kocsival? Bár brutális.
Dawidson Dawe
Dawidson Dawe 11 hónapja
Fasszopo rendőrök. Pusztuljon mind
Dawidson Dawe
Dawidson Dawe 11 hónapja
@Szan Cso kilukadt a kereke nem adtak levegőt🤬🤬
Szan Cso
Szan Cso 11 hónapja
Na mi a baj....nem volt világítás a bicikliden???
Bence Gordos
Bence Gordos 11 hónapja
Petro Marci is így járt. Pont majdnem egy időben.. Érdekes...
Gamer
Gamer 11 hónapja
Kis clickbait
Too Hot Too Greedy
Too Hot Too Greedy 11 hónapja
9:50 harom, meg neznek most is🤭
Bálint Vok
Bálint Vok 11 hónapja
Multkor Marci 370z-je szivta meg most meg te majdnem :(
Rizses Rizs
Rizses Rizs 11 hónapja
Anyira levágos hogy van youtube csati csak nem bedobták a kocsid :D
Zoltán Varga
Zoltán Varga 11 hónapja
Érdekes ezt a határozatot ki tudják küldeni pár napon belül,de tavaly belém jöttek azóta ülnek azon az ügyön mikor már el van döntve hogy ki volt a hibás de még nem akarnak fizetni de a büntetést ki tudják tűzni kettő perc alatt...
Valaki_vagyok
Valaki_vagyok 11 hónapja
Szègyen ez a az ország
Valaki_vagyok
Valaki_vagyok 11 hónapja
Szègyen
Mária Àgoston
Mária Àgoston 11 hónapja
Magyarország jobban teljesít🙄😔
Máté Balogh
Máté Balogh 11 hónapja
Mi történt a mozaik utcában?
Bálint Hernádi
Bálint Hernádi 11 hónapja
Oda kell menned a szigorítottra, ha elveszik a forgalmid.
ovecboy
ovecboy 11 hónapja
Nem hiszem hogy nincs valami ismerősöd akinek az ismerőse átviszi a kpm-en, és beiratja a cuccokat. Amúgy még mindig szép a vas, sok sikert a legalizáláshoz
MrOreo
MrOreo 11 hónapja
Abba nem kötnek bele aki alól kirohad a kocsi, de mindegy. A suprát meg nehogy eladd, mert szívrohamot fogok kapni.
MrOreo
MrOreo 11 hónapja
The Audiboy XDD
süsü laci
süsü laci 11 hónapja
MrOreo belekotnek... 3km hoztam 1 lerohadt bmwt kiszedtek egybol....akkor vasaroltam felujitasi celbol.... Mutatam nekik a papirokat csak azert maradt forgalmi meg rendszam mert jofej volt a rendor es mert latta hogy 5percel elote irtuk ala az adasvetelit.....
The Audiboy
The Audiboy 11 hónapja
Sok közöd is van hozzá
Margaret Island - Ha elvesznél (hivatalos videoklip)
3:19
We rebuild the orange Supra❗️ | pt1. |
10:08
ขับ Supra 1100 HP ไป Cars&Coffee August
51:59
Ragyogó rongyos roncs (Speedzone S06E10)
44:22
speedzone.hu
Megtekintés 528 E
Elvették a FORGALMIT 💀 Dízel EVO 🚘 WUT?!❓
23:44
Margaret Island - Ha elvesznél (hivatalos videoklip)
3:19
The Day the Dinosaurs Died - Minute by Minute
12:02
Kurzgesagt – In a Nutshell
Megtekintés 2,8 M
Margaret Island - Ha elvesznél (hivatalos videoklip)
3:19
SzkiTon - Fullos a Body /OFFICIAL MUSIC VIDEO/
4:06
A Godzilla Vs Kong FELFOGHATATLAN!
12:03
HollywoodNewsAgency
Megtekintés 105 E